En lækker kombination af chokolade og banan.
Ingredienser
1 kage 20x20cm
- 250g banan (ca. 2 store bananer)
- 113g smør
- 170g mørk chokolade smeltet, til dejen
- 85g mørk chokolade hakket
- 250g sukker
- 2 store æg
- 1 tsk vanilje
- 26 g Kakaopulver
- 120g hvedemel
- 1/2 tsk salt
Sådan gør du:
- Forvarm ovnen til 170grader Alm. Ovn
- Smelt smør og chokolade ved lav varme
- Mos banerne og hak 85g chokolade
- Pisk kakaopulver, sukker, vanilje og æg sammen gerne i 2-3 minutter
- Vend den smeltede smør og chokolade ned i sukkerblandingen
- Vend nu mel og salt i dejen
- Vend nu banan og den hakkede chokolade i dejen
- Kom dejen i en form (ca.20x20) eller en smule mindre
- Bag kagen i ca. 40-45min

