Søde påskeæg lavet af dadler, peanutbutter, kakao og ristede hasselnødder.
Ingredienser
Opskrift i samarbejde med true co.
Ca. 6 store påskeæg
ingredienser
- 100 gram True dates med creamy peanutbutter
- 50 gram ristede hasselnødder
- 3-4 spk. peanutbutter
- 30 gram kakaopulver
- Et nip flage salt
- Evt. en smule smagsneutral olie
Pynt
- 150-200 gram hvid chokolade
- Lidt blå farve (kan undlades)
- Lidt ekstra kakao ca. 3-5 gram (kan undlades)
Sådan gør du:
- Rist hasselnødderne i ovnen ved 200 grader, i ca 12-15 minutter. Lad dem køle helt af.
- Blend hasselnødder, dadler, peanutbutter, kakao og salt sammen i en minihakker (eller lign.)
- Hvis konsistensen er en smule tør, kan du tilsætte lidt smagsneutral olie.
- Form massen til ca. 6 æg, kom dem på køl i 30min. til 1 time
- Smelt chokoladen og tilsæt farven, dyp dine æg heri. Lad dem sætte sig på køl
- Bland kakao med en lille smule vand. Sprøjt kakaovandet på æggene med en pensel.
- Læg dem på køl igen, for at det hele lige sætter sig. Opbevar dem i en lufttæt beholder på køl.

