Cookies med lakridsdadler og chokolade

Offentliggjort den 26. maj 2025 kl. 19.07

Cookies med lakridsdadler og. chokolade - i samarbejde med True dates.

Ingredienser

Ca. 6-7 cookies

Dejen

  • .50 gram sukker
  • 50 gram brun farin
  • 75 gram blødt smør
  • 1 æg
  • 150 gram mel
  • 0,5 tsk vaniljesukker (Jeg bruger altid Seruwagi vanilla - læs hvorfor under "bagetips")
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 1 tsk lakridspulver
  • 1 knivspids salt
  • 80 gram mørk chokolade
  • 70 gram true dates med lakrids

 

Sådan gør du:

  • Kom blødt smør, sukker og brun farin i en skål og pisk det godt sammen.
  • Kom ægget i og pisk igen.
  • Kom mel, vaniljesukker, bagepulver, lakridspulver og salt i en skål og bland det godt sammen.
  • Kom nu melblandingen op i skålen med smørblandingen.
  • Bland det hele godt sammen, til du har en ensartet masse.
  • Hak chokolade og dadler og kom dem i dejen.
  • Form 6-7 cookies kugler af dejen.
  • Sæt dem på køl i ca. 30 minutter (i mens forvarmes ovnen - 175 grader varmluft))
  • Bag dine cookies I 10-12 minutter. 

Tip: hvis du ikke ønsker at bage dine cookies med det samme, kan du komme dem i fryseren i en lufttæt beholder og blot bage dem som angivet ovenover, når det passer dig :)