Cookies med lakridsdadler og. chokolade - i samarbejde med True dates.
Ingredienser
Ca. 6-7 cookies
Dejen
- .50 gram sukker
- 50 gram brun farin
- 75 gram blødt smør
- 1 æg
- 150 gram mel
- 0,5 tsk vaniljesukker (Jeg bruger altid Seruwagi vanilla - læs hvorfor under "bagetips")
- 0,5 tsk bagepulver
- 1 tsk lakridspulver
- 1 knivspids salt
- 80 gram mørk chokolade
- 70 gram true dates med lakrids
Sådan gør du:
- Kom blødt smør, sukker og brun farin i en skål og pisk det godt sammen.
- Kom ægget i og pisk igen.
- Kom mel, vaniljesukker, bagepulver, lakridspulver og salt i en skål og bland det godt sammen.
- Kom nu melblandingen op i skålen med smørblandingen.
- Bland det hele godt sammen, til du har en ensartet masse.
- Hak chokolade og dadler og kom dem i dejen.
- Form 6-7 cookies kugler af dejen.
- Sæt dem på køl i ca. 30 minutter (i mens forvarmes ovnen - 175 grader varmluft))
- Bag dine cookies I 10-12 minutter.
Tip: hvis du ikke ønsker at bage dine cookies med det samme, kan du komme dem i fryseren i en lufttæt beholder og blot bage dem som angivet ovenover, når det passer dig :)

